تل‌آویو مجوز ورود حماس به مناطق تحت کنترل ارتش اسرائیل را صادر کرد درخواست جدید نتانیاهو از دولت لبنان: انصارالله یمن تهدید بزرگی است نماینده آمریکا در سوریه: الجولانی برای امضای توافق پیوستن به ائتلاف ضد داعش به کاخ سفید می‌رود واکنش عراقچی به ادامه کشتار در سودان مسیر‌ها مقابل افراد فراری از جنایات در الفاشر سودان بسته شده است روسیه: تماس‌های خود با دمشق را حفظ می‌کنیم عمان: ایران همواره آمادگی خود را برای مذاکرات سازنده نشان داده / سیاست منزوی کردن ایران راه حل نیست القسام ۳ جسد بدون نام را تحویل اسرائیل داد تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد

اوکراین: روسیه باید شکست بخورد و غرامت بدهد

مشاور رئیس‌جمهور اوکراین در پیامی توییتری مدعی شد که جنگ اوکراین درنهایت یک برنده دارد و روسیه باید از اوکراین خارج شود و غرامت بدهد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۹ - ۲۸ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 19
کد خبر: ۱۶۴۳۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، میخائیل پودولیاک، مشاور دفتر ریاست‌جمهوری اوکراین با انتشار پیامی توییتری نوشت جنگ در اوکراین از نوع جنگ‌هایی است که درنهایت یک برنده خواهد داشت.

 

وی دراین‌باره نوشت: این نوع جنگ‌ها (جنگ در اوکراین) تنها یک برنده دارد.هیچ مصالحه‌ای یا (توافق) «مینسک» جدیدی به نفع روس‌ها در کار نخواهد بود. روسیه باید شکست بخورد، از اوکراین خارج شود و غرامت بدهد. این تنهاترین راه برای برگشت امنیت، ثبات و پیش‌بینی‌پذیری به جهان است.

 

دیروز نیز اولکسی آرِستوویچ، مشاور نظامی در دفتر ولودیمیر زلنسکی اعلام کرد «جنگ در اوکراین دست‌کم یک‌ونیم تا دو سال دیگر ادامه خواهد داشت.اکنون دیگر کاملا روشن است که قرار نیست جنگ در ۲ یا ۳ ماه آینده متوقف شود.»

 

هفته پیش نیز «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد بر اساس اسناد آشکاری که منتشر شده َآمریکا با هدف فروش سلاح بیشتر و کسب پول بیشتر قصد دارد جنگ در اوکراین را حداقل تا پایان سال ۲۰۲۵ ادامه دهد.

 

به گفته زاخارووا، رسانه‌های آمریکایی آشکارا از جزئیات فساد «کاخ سفید-کی‌یف-کاخ سفید» لذت می‌برند. وی تأکید کرد این شرایط فسادزا توضیح می‌دهد که چرا دولت بایدن کنگره را ترغیب کرده که ۳۷ میلیارد دلار کمک اضافی برای اوکراین در بودجه سال ۲۰۲۳ آمریکا گنجانده شود.

 

این دیپلمات روس در ادامه گفت: بخش قابل‌توجهی از این کمک مالی صرف نیازهای ارتش اوکراین می‌شود و سپس تصمیم گرفته می‌شود که چه مقدار از این کمک‌های مالی باید در صندوق‌های خصوصی، بانک‌های جهانی و اروپایی پس‌انداز شود.

 

زاخارووا همچنین گفت: حتی قرارداد سه‌ساله بین مقامات آمریکایی و شرکت اسلح‌سازی ریتون به مبلغ ۱.۲ میلیارد دلار برای ساخت سامانه‌های دفاع هوایی برای ارتش اوکراین، از همین منطق (فسادزا و کسب پول) قابل توضیح است.

 

«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه نیز دیروز چهارشنبه اعلام کرد که ارتش روسیه ممکن است برای مدت طولانی در اوکراین بجنگد، اما وی نیازی به بسیج سربازان ذخیره در این مرحله از جنگ با اوکراین نمی بیند.

 

«ولودیمیر زلنسکی»، رئیس‌جمهور اوکراین اما در پیامی تصویری برای وب‌سایت «پولیتیکو» مدعی شده که جنگ و درگیری در اوکراین تا سال آینده به پایان می‌رسد. وی درباره پیش‌بنیی پایان جنگ در اوکراین گفت: باور دارم که اوکراینی‌ها سال آینده بانفوذترین مردمان خواهند بود، البته در زمان برقراری صلح.

 

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) فرمان عملیات نظامی در اوکراین را صادر کرد. با آغاز عملیات نظامی روسیه، آمریکا و اوکراین با هدف توقف پیشروی ارتش روسیه و زمین‌گیرکردن آن در خاک اوکراین و همچنین کاهش درآمدهای ارزی مسکو، ضمن ارسال مداوم انواع تسلیحات مدرن به ارتش اوکراین، تحریم‌های گسترده‌ای را علیه بخش‌های مختلف اقتصاد روسیه به‌ویژه بخش صادرات محصولات نفتتی و گازی وضع کرد./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار